22 березня 2023

Олексій Панасенко на Food&NonFoodMaster&CatMаnMaster-2023

Олексій Панасенко на Food&NonFoodMaster&CatMаnMaster-2023
1027

6-7 квітня 2023 року відбудеться 14-та щорічна Міжнародна практична конференція Food&NonFoodMaster-2023: «Best experience співпраці ритейлерів та постачальників. Новий рівень українського бізнесу». Серед спікерів заходу – Олексій Панасенко, який розповість про «Адаптація бізнесу до нових умов. Швидке реагування, впровадження змін та перебудова бізнес-процесів як запорука виживання бізнесу під час війни та у післявоєнний період»

Ця подія збере понад 300 топ менеджерів, ключових спеціалістів роздрібних мереж та компаній-постачальників.

Одним зі спікерів конференції є Олексій Панасенко, операційний директор NOVUS. Тема його виступу: Адаптація бізнесу до нових умов. Швидке реагування, впровадження змін та перебудова бізнес-процесів як запорука виживання бізнесу під час війни та у післявоєнний період.

Торгова мережа NOVUS сповідує філософію свіжих, здорових і смачних продуктів. Вони пропонують більш ніж 40000 найменувань різних категорій товарів (від продуктів та напоїв до одягу та садових інструментів) та широкий асортимент нашої ексклюзивної продукції.

Програма 14-ої Міжнародної практичної конференції Food&NonFoodMaster-2023: «Best experience співпраці ритейлерів та постачальників. Новий рівень українського бізнесу»

РЕЄСТРАЦІЯ

або за тел 067-502-30-13

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також