23 березня 2023

Весняне різномаїжжя: 50 найкращих рецептів у книзі Євгена Клопотенка

Весняне різномаїжжя: 50 найкращих рецептів у книзі Євгена Клопотенка
1580

У мережі VARUS стартує продаж кулінарної книги Євгена Клопотенка «Весняне різномаїжжя». У книзі зібрані найкращі рецепти для весняного меню. На зміну наваристим юшкам та борщам приходять легкі овочеві та холодні супи. Євген Клопотенко вирішив зробити вашу весну ще смачнішою.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Яйця ця по-флорентійськи, спагеті з цукіні, спаржа, смажена на вершковому маслі, з житніми сухарями,  закуска з цукіні та шпинату із сиром — це справжнє весняне різномаїжжя. У цій книзі ви знайдете оригінальні рецепти, які відрізняються простотою приготування та не потребують рідкісних інгредієнтів.

«Варто довіритися шеф-кухарю, і під його пильним керівництвом ви зможете приготувати різномаїжні весняні страви: оригінальні салати, смачні брускети, соковиту яловичину, найніжніші крем-супи, найзапашнішу випічку. Кожну страву з весняної підбірки можна приготувати з найпростіших та звичних нам продуктів. А все, що потрібно для приготування, ви знайдете в наших магазинах», – розповідає Ольга Румянцева,  директорка з маркетингу мережі VARUS.

Придбати книжку «Весняне різномаїжжя» можна в усіх магазинах мережі VARUS. До того ж, ексклюзивно для клієнтів VARUS в період з 23 березня по 17 травня усі охочі можуть отримати на неї знижку -57%. Для цього потрібно купити у магазинах VARUS товари зі спеціальними наліпками. Отримуйте наліпки за кожні 99 грн в чеку та за товари зі спеціальними позначками. Крім цього, мережа VARUS влаштовує розіграш цінних призів. Щоб взяти участь, вам потрібно зареєструвати чек із книгою у Telegram боті та очікувати розіграшу. Деталі та умови акції можна знайти в офіційних правилах на сайті varus.ua.

«Головна мета цієї книжки – зробити так, щоб вам було приємно і легко готувати смачні страви. Я хочу, щоб ви відчули, ніби я прийшов до вас на кухню та помив для вас овочі. Або, наприклад, додав до вашої страви потрібну кількість олії. Тож, шукайте весну у цій книзі, а весняне різномаїжжя – на поличках VARUS», – поділився шеф-кухар Євген Клопотенко.

«Ця весняна книга – більше, ніж про радість і різноманіття на кухні. Про надію. Про те, що знову настане весна, Великдень, і сім’ї зберуться за одним столом», – говорить Едуард Ахрамович, генеральний продюсер компанії Art Nation Loyalty, у партнерстві з якою створено книгу.

Тож, готуйте та смакуйте за рецептами від Євгена Клопотенка та зустрічаймо весну разом із VARUS.

Читайте також: Спробуйте світ на смак: VARUS поповнює власний імпорт товарами ТМ Origin

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також