23 березня 2023

Як Фундація Дім Рональда МакДональда допомагала українцям у лютому

Як Фундація Дім Рональда МакДональда допомагала українцям у лютому
1373

У лютому Фундація Дім Рональда МакДональда продовжувала допомагати родинам хворих дітей у лікарях та постраждалим від війни.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

П'ять Сімейних кімнат Рональда МакДональда продовжують дарувати комфорт і відпочинок хворим дітям і їхнім родинам у найбільших державних дитячих лікарнях. Тут родини можуть відпочити, перекусити, провести час з дитиною, задовільнити базові гігієнічні потреби, а в деяких кімнатах — жити тижнями і навіть місяцями. 6 677 разів родини відвідали Сімейні кімнати в лютому, а за весь час — більше 150 000 разів.

Кожна поїздка з продуктовими наборами у прифронтові та деокуповані території запам'ятовується назавжди. Ця програма не тільки піддтримує родини найбільш нагально потрібною їжею, і допомагає здійснювати маленькі дитячі бажання. Як-от бажання дівчинки з Донеччини, яка, переховуючись із братиком у підвалі від обстрілів, мріяла про цукерки.

У лютому Фундація змогла допомогти 7 600 родинам — саме стільки наборів з життєвоважливими продуктами харчування на суму 2 705 962 грн отримали родини, що потерпають від війни. А за весь час дії програми — 178 972 наборів на суму 67 103 641 грн.

Читайте також: Сімейні кімнати Рональда МакДональда прийняли 150-ти тисячну родину

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також