12 квітня 2023

Логотип BMW названо найвідомішим серед автомобільних брендів

Логотип BMW названо найвідомішим серед автомобільних брендів
1144

Згідно з недавнім дослідженням American Trucks, половина опитаних американців вважають, що у Tesla найкращий логотип серед великих автовиробників. Логотип компанії посів третє місце, поступившись BMW (61%) та Audi (51%), обігнавши Toyota (46%) та Honda (44%). Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Autoevolution.

У Tesla один із найвідоміших і найулюбленіших логотипів серед великих автовиробників. Незважаючи на те, що це відносно новий бренд, він став більш пізнаваним, ніж логотипи досвідчених автовиробників. При цьому, на відміну від інших компаній, Tesla не витрачає величезних сум на рекламу, зазначають у дослідженні. Експерти також пов'язують впізнаваність значка з тим, що він виконаний у мінімалістичному стилі.

Крім того, під час опитування респондентів попросили намалювати логотип автовиробників з пам'яті. Тут вони були менш точними у зображенні бренду Tesla в порівнянні з іншими автомобільними компаніями. Найбільш незабутніми марками в автомобільній промисловості стали BMW, Subaru і Nissan. За ними йдуть бренди Ford, Kia та Chevrolet. Цікаво відзначити, що на більшості малюнків було зображено старий логотип Kia.

Раніше найбільші автовиробники переосмислили свої логотипи. Емблеми брендів поступово стають більш простими та «плоськими». Насамперед їх поміщають на електрокари.

Читайте також: LVMH та Hermes очолили рейтинг найдорожчих люксових брендів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також