27 квітня 2023

Lipton випустив алкогольний холодний чай

Lipton випустив алкогольний холодний чай
1458

У магазинах США з'явилася новинка від Lipton - Lipton Hard Iced Tea - алкогольний чай міцністю 5%. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

Чай представлений у чотирьох смакових варіантах: лимонному, персиковому, полуничному та напівсолодкому. На смак алкогольні напої від Lipton ідентичні безалкогольним. Продається новинка в упаковці, що складається з 12 банок з різними смаками, також можна придбати чай окремо в банці об'ємом 0,7 л.

Враховуючи популярність Lipton у чайній індустрії, нові напої можуть скласти конкуренцію алкогольному чаю Twisted Tea, який існує на ринку понад 20 років.

Щоб створити алкогольний чай, Lipton об'єднався з пивоварною компанією Fifco USA (бренди Labatt, Genesee, Magic Hat та ін.), повідомляється на сайті новинки бренду. Бренд чаю Lipton належить нідерландській Ekaterra. Це найбільший виробник чаю у світі, портфель брендів включає Lipton, PG Tips, Pukka, T2 та Tazo. Компанія раніше була частиною концерну Unilever, який 2021 року продав бізнес фонду CVC Capital Partners за €4,5 млрд.

Читайте також: Unilever завершила продаж свого чайного бізнесу

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також