01 травня 2023

Google тестує пошукову рекламу в Google Play

Google тестує пошукову рекламу в Google Play
1086

Компанія Google тестує новий рекламний слот у програмі Google Play перед травневою конференцією розробників I/O, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на TechCrunch.

Видання повідомляє, що користувачі помітили зміни в магазині: у рядку пошуку Google Play періодично з'являються рекомендації додатків, так і рекламні пропозиції.

Першим на це звернув увагу сайт Android Police. Автори зазначали, що Google тестує рекламний інструмент із кінця 2022 року. Тоді представники корпорації заявили, що працюють не над рекламними, а над персоналізованими пропозиціями.

Новий рекламний інструмент допоможе Google збільшити свій прибуток, оскільки компанія знизила вартість комісії Google Play, пише видання.

Двома роками раніше аналогічний інструмент впровадила Apple, додавши нове рекламне місце у пошуковому рядку інтернет-магазину додатків App Store. В останні роки реклама розміщувалася лише у двох місцях: на вкладці пошуку та на сторінці з результатами пошуку. Джерела видання вважають, що додаткові оголошення показуватимуться у вкладці «Сьогодні» та «Вам також може сподобатися».

Читайте також: Google помилково перерахувала гонорари своїх співробітників випадковим людям

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також