11 травня 2023

PepsiCo відновила виробництво на Київщині та Миколаївщині

PepsiCo відновила виробництво на Київщині та Миколаївщині
1419

Компанія «PepsiCo Україна» з березня цього року відновила випуск соків під брендами «Сандора» і «Садочок» на базі своїх виробничих потужностей у м. Вишневе Київської області, а також запустила виробництво напоїв у Миколаївській області. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.

Про це розповіла керівниця відділу корпоративних комунікацій Аліна Матківська.

«Протягом шести місяців ми здійснювали перенесення чотирьох виробничих ліній на виробничий комплекс у Вишневому і поступово відновлюємо асортимент за портфелем, який був у компанії до припинення виробництва в Україні», — зазначила вона.

Відновлено виробництво соків під брендом «Сандора» — апельсин, вишня, томат, мультивітамін, гранат, і під брендом «Садочок» — яблуко-виноград, мультивітамін, мультифрукт, томат. Поступово відновлюється випуск й інших соків із товарної лінійки, таких як сицилійський апельсин або лимон.

За інформацією представниці компанії, «PepsiCo Україна» також відновила виробництво напоїв на виробничому комплексі в Миколаївській області.

«Поступово ми рухаємося до розширення асортименту відповідно до того, який був до припинення виробництва в Україні», — резюмувала Матківська, не уточнивши, які конкретно напої зараз випускаються в Миколаївській області.

Читайте також: PepsiCo оновила дизайн газованого напою 7Up

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також