24 травня 2023

Aldi Süd першою серед європейських мереж жорстких дискаунтерів запустила доставку

Aldi Süd першою серед європейських мереж жорстких дискаунтерів запустила доставку
1383

Німецька мережа дискаунтерів Aldi Süd запустила послугу доставки продуктів додому в Німеччині, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail. Також керівництво компанії планує запустити для клієнтів послугу самовивезення

Рішення Aldi запустити доставку стало досить важливою подією для європейського роздрібного ринку, оскільки досі мережі жорстких дискаунтерів утримувалися від розвитку доставки додому. Aldi Süd протестує послугу доставки продуктів харчування у червні 2023 року в місті Мюльхайм (Північний Рейн-Вестфалія), в якому розташована штаб-квартира мережі.

Спочатку послуга буде доступна лише співробітникам компанії, які зможуть замовити продукти в інтернет-магазині або додатку. До четвертого кварталу поточного року компанія планує масштабувати її на все місто. Зокрема, покупцям буде доступно понад 1300 найменувань товарів (у «звичайному» магазині Aldi представлено 1700 найменувань), включаючи свіжі та заморожені продукти. Доставку планується здійснювати за допомогою електричних фургонів із понеділка по суботу.

Раніше мережа дискаунтерів випробувала доставку на території Великобританії у співпраці з Deliveroo.

Читайте також: Aldi Suisse завершує оновлення мережі магазинів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також