25 травня 2023

Власник Lidl і Kaufland звітує про продажі в 154 мільярди євро

Власник Lidl і Kaufland звітує про продажі в 154 мільярди євро
1464

Schwarz Group, яка управляє мережами Lidl і Kaufland, повідомила про продажі в 154,1 мільярда євро в 2022 фінансовому році, що на 15,4% більше, ніж у минулому році. Про це пише TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Німецька група продовжує стабільно зростати, незважаючи на інфляцію та вищі процентні ставки, компенсуючи збільшення витрат на сировину, енергію та товари за допомогою ефективного управління процесами.

Lidl повідомила про продажі в 114,8 мільярда євро, що на 13,8% більше, ніж у попередньому році. Онлайн-продажі склали 1,9 мільярда євро, що на 8,5% більше, ніж торік.

Продажі Kaufland минулого року склали 31,8 мільярда євро, що на 16,1% більше, ніж торік. Це сталося завдяки інтеграції колишніх магазинів Real.

Станом на кінець фінансового року Schwarz Group керувала загалом 13 700 торговими точками, що на 400 більше, ніж у попередньому році.

Крім того, компанії-виробники Schwarz Group поставили Lidl і Kaufland товарів на суму близько 3,4 мільярда євро за внутрішніми трансфертними цінами, що на 29,7% більше, ніж у попередньому році.

Близько 8 мільярдів євро було інвестовано групою як у стратегічні проекти, так і в цифровізацію минулого року, причому діяльність, зосереджена головним чином на покращенні ланцюга поставок, розширенні та модернізації філій.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також