25 травня 2023

Aldi замінить паперові рекламні листівки на електронні

Aldi замінить паперові рекламні листівки на електронні
1311

Німецька мережа Aldi почне розповсюджувати рекламні листівки через WhatsApp, оскільки уряд Німеччини вжив заходів щодо обмеження друку паперових листівок та буклетів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Мережа дискаунтерів Aldi Luxembourg планує розпочати розповсюджувати рекламні листівки через повідомлення у месенджері WhatsApp. Зокрема, компанія вже запровадила можливість завантажити цифрові листівки за допомогою QR-кодів на упаковках з-під молока, на хлібних пакетах та на звороті чеків із магазинів.

Тепер дискаунтер пропонує клієнтам підключитися до каналу мережі в WhatsApp і щопонеділка отримувати рекламні повідомлення про актуальні пропозиції в магазинах Aldi.

Зазначається, що у Великій Британії ще ніхто з рітейлерів не реалізував подібний підхід до електронних «листівок» для клієнтів. Крім того, уряд Сполученого Королівства ухвалив закон про відходи, в рамках якого в країні планується серйозно скоротити кількість друкованої рекламної продукції, яку мешканці отримують у поштові скриньки та з рук промоутерів у магазинах. Наразі жителям країни необхідно обґрунтувати своє бажання отримувати рекламні проспекти у поштові скриньки.

Новий закон набуде чинності з 1 січня 2024 року. В даний час ритейлери готуються до обмежень та оцифровують рекламні листівки.

Читайте також: Aldi Süd першою серед європейських мереж жорстких дискаунтерів запустила доставку

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також