29 травня 2023

Asos залучив 75 млн фунтів від акціонерів

Asos залучив 75 млн фунтів від акціонерів
1187

Британський мультибрендовий онлайн-ритейлер Asos оголосив про залучення від своїх акціонерів близько 75 млн фунтів, які він планує направити на заходи щодо повернення бізнесу до сталої прибутковості, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Fashionunited.com.

Додатково Asos Plc узгодив новий довгостроковий механізм фінансування у розмірі 275 млн фунтів терміном дії до квітня 2026 з кредитною організацією Bantry Bay Capital Limited. Нова програма замінила існуючу відновлювану кредитну лінію Asos на суму 350 млн фунтів, термін дії якої спливав у листопаді.

Збільшення акціонерного капіталу було підтримано трьома найбільшими власниками паперів компанії, у тому числі інвестиційним підрозділом датської fashion-групи Bestseller та компанією з управління капіталом Aktieselskabet Af.

Поряд із цим Asos запустив роздрібний продаж звичайних акцій на суму до 5 млн фунтів. Компанія заявила, що використовуватиме залучені кошти для підтримки змін у своїй операційній моделі та рефінансування існуючого боргу.

Нова ринкова стратегія Asos націлена на повернення лідируючих позицій у сегменті онлайн. Розгорнутий план стабілізації становища компанії в умовах скорочення споживчого попиту було представлено генеральним директором рітейлера Хосе Антоніо Рамосом Каламонте у жовтні 2022 року.

Читайте також: Asos випустила першу колекцію одягу для оренди

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також