01 червня 2023

З початку повномасштабного вторгнення VARUS задонатив 23 млн грн на ЗСУ та допомогу дітям

З початку повномасштабного вторгнення VARUS задонатив 23 млн грн на ЗСУ та допомогу дітям
1447

Єднання, допомога армії та тим, хто постраждав від війни, стали тими факторами, які дозволили українцям згуртуватись та щодня давати гідну відсіч ворогу. Від самого початку повномасштабного вторгнення мережа VARUS брала активну участь у допомозі та долучилась до організованих зборів.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У перший же день великої війни ритейлер переказав 2,5 млн гривень фонду «Повернись живим» та розгорнув гуманітарний штаб допомоги. Команда VARUS формувала та передавала продовольчі набори переселенцям, військовослужбовцям ЗСУ, територіальній обороні та лікарням, надавала корм притулкам для тварин, забезпечувала продуктами та засобами гігієни жителів окупованих та пізніше деокупованих міст. До благодійності залучали й клієнтів мережі — покупці VARUS могли перерахувати свої кошти на допомогу армії або “підвісити” продуктові набори для тих, хто їх потребував.

Також VARUS долучився до благодійного проєкту «Дитинство без війни», який покликаний допомогти з евакуацією українських дітей до Туреччини. За час існування проєкту сотні дітей з інтернатів переїхали в Анталію, де вони і на сьогоднішній день отримують гідні умови проживання, збалансоване харчування, а головне — спокій та безпеку.

З появою платформи United 24 мережа VARUS регулярно бере участь у масштабних зборах. Так, ритейлер задонатив на створення першого у світі флоту морських дронів та на придбання «Ловця шахедів». Компанія також фінансово підтримала проєкт «Міць. Українська кам’яна», мета якого зібрати кошти на дрони-камікадзе для Головного управління розвідки України.

«Єдність — наша суперсила. Одній людині не під силу допомогти всім та закрити всі потреби, проте разом ми здатні на неймовірні речі — і українці вже неодноразово це довели. Не варто перейматись, наскільки велика ваша допомога, адже з таких маленьких кроків і складається наш шлях до спільної перемоги. Ми у VARUS впевнені, що допомога має бути систематичною, тому ми постійно підтримуємо ініціативи та організовані збори від українських фондів», — коментує Марина Паніна, CFO VARUS.

Читайте також: Запрошуємо на Паста Фест: готуйте оригінальні пасти разом із VARUS

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також