02 червня 2023

Apple відкриє 7 нових магазинів у Китаї до 2025 року

Apple відкриє 7 нових магазинів у Китаї до 2025 року
1451

До 2025 року американська компанія Apple планує відкрити у Китаї ще сім магазинів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Bloomberg.

До 2025 року нові точки Apple запрацюють у Пекіні, Веньчжоу (провінція Чжецзян), Фошані (провінція Гуандун), Хефеї (провінція Аньхой), Шеньчжені (провінція Гуандун). Ще два нові магазини будуть відкриті в Шанхаї, і в цьому місті компанія планує оновити дві точки до осені 2023 року.

Крім того, сумарно Apple планує відкрити 53 нові чи оновлені магазини на території Азіатсько-Тихоокеанського регіону до 2027 року.

Зараз компанія працює над планами щодо розширення та пожвавлення власної роздрібної мережі в Піднебесній, оскільки останні кілька років американська корпорація була змушена боротися з низкою проблем через пандемію коронавірусної інфекції, наслідки від скандалів в обслуговуванні клієнтів та трудові суперечки.

У 2022 році ринок Азіатсько-Тихоокеанського регіону приніс Apple близько $130 млрд, що становило приблизно третину від загального обсягу виручки за минулий рік. В даний час компанія управляє понад 520 магазинами у 26 країнах, приблизно половина з них розташована на території США.

Читайте також: Apple набирає співробітників для роботи зі штучним інтелектом

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також