05 червня 2023

Перший у 2023-му: Фокстрот відкрив новий магазин у вінницькому ТРЦ «Мегамол»

Перший у 2023-му: Фокстрот відкрив новий магазин у вінницькому ТРЦ «Мегамол»
1178

Відкриття магазину відбулося 3 червня. Він став третім представництвом техноритейлера у Вінниці та фактично ознаменував старт нового сезону у розвитку роздрібної мережі. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Загальна площа магазину становить 956 м кв., торгова 755 м кв., що дозволило наповнити магазин розширеним асортиментом з усіх категорій товару.

«Для мережі Фокстрот – це досить значуща подія, адже це другий новий магазин, який ми відкрили з «нуля» від початку повномасштабної війни в Україні та перший з таких – у 2023 році, – зазначив Олексій Зозуля, СЕО компанії. – Дякую всій команді Фокстрот, яка реалізувала тут кращі практики з проектування, оформлення та наповнення магазину. Вітаємо вінничан і завжди раді запропонувати їм якісний товар, високий сервіс та вигідні пропозиції».

Зокрема, на покупців чекає широкий вибір телевізорів, великої побутової техніки (холодильники, вбудована техніка, пральні мащини), дрібної побутової техніки, аксесуарів від провідних виробників. Збалансований асортимент смартфонів, планшетів, ноутбуків. Вперше представлена бренд-зона з пилососами від ТМ Philips.

Частково оновлено візуальну складову в оформленні магазину, втім, збережено основну концепцію – «білого хабу», де зосереджена зона кас, видачі інтернет-замовлень та надання додаткових послуг.

Зазначимо, під час війни Фокстрот залишається одним з найбільших працюючих омніканальних продавців електроніки в Україні, продовжуючи відновлювати роботу наявних магазинів і поступово запускаючи нові. Станом на початок червня в мережі Фокстрот працює 115 магазинів, з них 1 – як точки видачі онлайн-замовлень, а також – інтернет-магазин foxtrot.ua.

Зокрема, нещодавно Фокстрот перезапустив свій третій магазин у Миколаєві на проспекті Корабелів 14 (ТЦ Depo’t) і відновив роботу одного магазину як точки видачі онлайн-замовлень у Херсоні (пр.Ушакова, 26). А з 1 червня – відкрив у повноцінному форматі Фокстрот по вул. Електрометалургів, 42г, що у прифронтовому Нікополі.

Читайте також: Прифронтовий Фокстрот 2.0: ритейлер повертається в Херсон і розширює присутність у Миколаєві

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також