06 червня 2023

Новинка в супермаркеті: Велмарт запустив лінійку айс кави

Новинка в супермаркеті: Велмарт запустив лінійку айс кави
1140

Трендом цього літа серед напоїв залишається холодна кава. Мережа дисконтних гіпермаркетів «Велмарт» одна із перших запустила лінійку айс кави з кавового автомата самообслуговування.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Якість продукту, оптимальна ціна та високий сервіс – принципова позиція

Велмарт, а відповідати запитам покупців та задовольняти їх потреби є пріоритетним завданням мережі. Щоб споживачі отримали якісний продукт та неперевершений смак айс кави до участі в проєкті був запрошений відомий бармен,  амбасадор MONIN, амбасадор  ProBar Олександр Сластін.

 «Ми з командою Велмарт пропрацювали цікавий формат та розробили  кавовий лимонад з маракуєю, айс лате з солоною карамеллю та айс капучино солона карамель. Це досконалий баланс смаку та аромату, що бадьорить та тамує спрагу одночасно у спекотну літню пору. Я задоволений результатом», - говорить Олександр Сластін.

Наразі лінійка айс кави представлена трьома позиціями: айс капучино солона карамель, айс лате солона карамель, кавовий лимонад з маракуєю для любителів екзотичних смаків. Каву можна спробувати завітавши в зону кофі-пойнт на фуд- корті Велмарт. Вартість напою 39 грн за порцію 300 мл.

Новинки айс кави доповнюють традиційно улюблену каву покупців Graan, яку пропонує мережа.

Читайте також: Торгова мережа «Велмарт» масово запустила технологію оплати обличчям FacePay24

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також