09 червня 2023

Сила у єдності: Фокстрот спрямовує 1 мільйон гривень на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС

Сила у єдності: Фокстрот спрямовує 1 мільйон гривень на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС
1417

Компанія Фокстрот долучилася до ініціативи фандрейзингової платформи UNITED24, підтримавши збір «Допоможемо рятівникам» для екстрених служб України. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Жахлива трагедія, що сталася 6 червня внаслідок підриву російськими військами греблі Каховської ГЕС, сколихнула суспільство і вкотре об’єднала великі компанії.

Всеукраїнський ритейлер Фокстрот в рамках ініціативи платформи UNITED24 та збору «Допоможемо рятівникам» також долучився до допомоги, перерахувавши 1 000 000 гривень на потреби ДСНС України. Зібрані кошти будуть направлені на покупку обладнання й техніки для подолання наслідків екологічної катастрофи. У списку потреб ДСНС – човни, мотопомпи, ліхтарі, гідрокостюми, мобільні станції очистки води, рятувальна техніка.

Також вода своєю силою зносить вибухонебезпечні пристрої та міни, які або детонують через рух, або вкриваються мулом, що ускладнює розмінування. Для цього теж необхідне спеціальне обладнання.

«Коли ми говоримо про людські життя – комерційні чи фінансові таргети відходять  на другий план. І перед нами вкотре постає ключове питання: як тут і зараз бути корисними для людей і для держави. Тому Фокстрот приєднується до всеукраїнської місії на Херсонщині і перераховує 1 000 000 грн на потреби ДСНС, які зараз рятують життя і долають наслідки катастрофічного підриву Каховської ГЕС. Ворог може зруйнувати греблю і чинити екоцид, але він не в силах підірвати нашу українську згуртованість, єдність і любов до своєї землі», – зазначив СЕО компанії Олексій Зозуля.

Окрім цього, у рамках програми «Ф-підтримка», що реалізується Фокстрот у партнерстві з фондом Happy Paw, компанія ініціювала спеціальний збір на допомогу тваринам, врятованим із зони підтоплення. Кожна гривня буде направлена на підтримку евакуйованих тварин з Херсонщини: їжу для них, невідкладну допомогу, ліки і тимчасовий прихисток (будки, укриття, вольєри тощо).

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгення рф в Україну Фокстрот забезпечив технікою загони ДСНС та Національної поліції в 12 регіонах України на суму більше 800 000 грн. А в часи блекауту компанія надала необхідну техніку для облаштування 25 «пунктів незламності» у 3 прифронтових областях – Запорізькій, Миколаївській та Херсонській.

В архіві фандрайзиногових активностей – участь у створенні першого у світі флоту морських дронів на ініційованій президентом України Володимиром Зеленським  платформі UNITED24 та передача транша в 160 00 гривень. Усього ж за 1,5 роки ритейлер надав Силам оборони та постраждалим українцям допомогу технікою та електронними засобами на суму більше 16  млн грн. (станом  на початок червня 2023 року).

Читайте також: Перший у 2023-му: Фокстрот відкрив новий магазин у вінницькому ТРЦ «Мегамол»

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також