04 липня 2023

Готуємось до зими різномаїжно! Рецепти від VARUS та Євгена Клопотенка у новому випуску «Кулінарної підтримки»

Готуємось до зими різномаїжно! Рецепти від VARUS та Євгена Клопотенка у новому випуску «Кулінарної підтримки»
1378

Липень — це екватор літа, а отже саме час потроху робити вітамінні “заначки”, щоб насолоджуватись фруктами та овочами цілий рік. Як зробити заготівлі на зиму оригінальними та різноманітними — розповідають фахівці VARUS та шеф-кухар Євген Клопотенко в липневому номері «Кулінарної підтримки».  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Всім нам хочеться, щоб літо затрималось подовше, а разом із ним — можливість готувати легкі сезонні салати, смакувати свіжими ягодами та нескінченно насолоджуватись дарами природи. Саме тому новий випуск каталогу присвячений простим рецептам консервації та іншим зимовим заготівлям.

Вже традиційно каталог містить три рецепти від Євгена Клопотенка. У новому випуску «Кулінарної підтримки» він ділиться рецептом корисного аналогу звичайним цукеркам — сухого варення з вишні. Крім того, шеф-кухар розповідає, як приготувати пікантні консервовані кабачки по-корейськи та пропонує рецепт приготування незвичайної кабачкової аджики. Незмінні складові страв від Євгена — фантазія, майстерність та продукти ТМ VARTO, перевірені шефом особисто.

Для липневого випуску власним літнім рецептом також поділився шеф-кухар та блогер Володимир Багдасарян. Він розповідає, як приготувати корисний та ситний салат із запечених овочів — саме те, що потрібно для здорового обіду!

Читайте також: Українські супергерої: VARUS першим долучився до благодійної акції «Uнайти» з елементами доповненої реальності на користь UNITED 24

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також