07 липня 2023

Twitter загрожує судом Meta через запуск Threads

Twitter загрожує судом Meta через запуск Threads
1487

Twitter звинуватив компанію Meta в переманюванні співробітників для роботи над соцмережею Threads. Юрист Twitter відправив відповідний лист до глави Meta Марка Цукерберга, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Semafor.

Представник Twitter Алекс Спіро в листі викрив Meta у переманюванні співробітників та наймані колишніх менеджерів, які мають доступ до конфіденційної інформації. У зв'язку з цим компанія Цукерберга систематично і незаконно привласнює комерційні таємниці та іншу інтелектуальну власність Twitter, зазначає юрист.

Twitter планує звернутися за своїм захистом до суду. Якщо ж подальше розкриття чи використання інтелектуальної власності не припиниться, то компанія домагатиметься заборони її використання в Threads.

Проте представник Meta назвав звинувачення Twitter необґрунтованими. За його словами, у команді розробників Threads немає колишніх співробітників Twitter.

Нагадаємо, що запущена вчора Threads позиціонується як конкурент Twitter. З опису в App Store випливає, що програма працюватиме аналогічно Twitter, з текстовими повідомленнями. Їх можна лайкати, ділитися ними та коментувати.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також