11 липня 2023

Bolt Threads зупиняє випуск матеріалу з міцелію Mylo

Bolt Threads зупиняє випуск матеріалу з міцелію Mylo
1176

Стартап з виробництва інноваційних екоматеріалів Bolt Threads через труднощі із залученням фінансування призупинив випуск одного з основних своїх продуктів для індустрії моди — шкірзамінника з міцелію Mylo, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Business of Fashion.

Матеріал із грибного міцелію привернув до себе увагу fashion-виробників кілька років тому завдяки своїй етичності, екологічності та споживчим характеристикам, які зробили його рівноцінною альтернативою шкірі тваринного походження. Інноваційний шкірозамінник використовували такі бренди, як Stella McCartney, Adidas та марки, що входять до конгломерату Kering.

Але обсяги випуску Mylo не встигали за потребами ринку, а залучити додаткові кошти для масштабування виробництва компанії не вдалося. У результаті Bolt Threads прийняла вимушене рішення про зупинення діяльності та зосередження зусиль на пошуку варіантів виходу із ситуації.

Аналіз ринку за підсумками 2022 року показав, що загалом інвестиції в інноваційні матеріали скоротилися вдвічі. При цьому кількість компаній, що спеціалізуються виключно на розробці продуктів нового покоління, зросла.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також