09 серпня 2023

2023 року доходи від відеоігор зростуть на 2,6% до $187,7 млрд

2023 року доходи від відеоігор зростуть на 2,6% до $187,7 млрд
1177

2023 року доходи ринку відеоігор зростуть на 2,6% до $187,7 млрд, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на дослідницьку компанію Newzoo. Позитивну динаміку аналітики прогнозують рахунок зростання продажів консолей — на 7,4%. Йдеться про такі приставки, як Playstation 5 від Sony.

«У 2023 році вийшло багато довгоочікуваних ігор, вихід яких було відкладено. Ще більше заплановано на другу половину року, а пропозиція нових консолей нарешті перевищила попит», - розповів аналітик Newzoo Том Війман.

Компанія Sony, виробник приставок PlayStation, в липні заявила, що очікує на продаж 25 млн консолей PS5 цього року, що стане рекордом.

За даними компанії Circana, що займається маркетинговими дослідженнями, у першій половині 2023 витрати американських споживачів на відеоігрове обладнання збільшилися на 23%. Однак витрати на контент для відеоігор у цей період не змінилися, оскільки геймери воліли користуватися перевіреними франшизами, такими як Call of Duty Activision Blizzard.

За прогнозами Newzoo, в 2023 році на частку мобільних ігор припадатиме близько 50% світових доходів від ігрового бізнесу, незважаючи на те, що політика конфіденційності Apple і Google перешкоджає їхній монетизації.

Аналітики компанії вважають, що онлайн-ігри, що дозволяють геймерам транслювати їх безпосередньо на пристрої, незалежно від їх технічних характеристик, здатні до кінця року залучити 43,1 млн. платоспроможних користувачів.

2022 року, за даними дослідницької компанії, доходи від ігрового бізнесу впали на 5%.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також