11 жовтня 2023

Zara оголосила про закриття всіх магазинів в Ізраїлі

Zara оголосила про закриття всіх магазинів в Ізраїлі
1235

Іспанська Inditex Group, найбільший ритейлер одягу на світовому ринку, оголосила про тимчасове закриття всіх магазинів на території Ізраїлю на тлі війни, що почалася в країні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«Наші франчайзі інформували клієнтів про закриття магазинів через сайти наших брендів», — прокоментували у прес-службі компанії.

Повідомляється, що всі магазини, які керують франчайзі Inditex Group в Ізраїлі, залишаться закритими для відвідувачів до моменту стабілізації ситуації в країні. Компанія пообіцяла продовжити термін повернення товарів на 20 днів з дати нового відкриття.

За даними на третій квартал 2023 року до роздрібної мережі Inditex Group в Ізраїлі входить 84 магазини під брендами Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara Home та Bershka з розташуванням у найбільших ділових центрах країни.

Інші міжнародні бренди поки що продовжують працювати в Ізраїлі в штатному режимі. У H&M повідомили, що робота магазинів поки не припинялася, але терміни доставки товарів з інтернет-магазину можуть бути збільшені. Іспанський фешн-бренд Mango тимчасово припинив приймати замовлення на своєму сайті.

Читайте також: Власник Zara та Bershka збільшив прибуток на 40%

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також