01 лютого 2024

Adidas вирішив не списувати залишки колекцій Yeezy

Adidas вирішив не списувати залишки колекцій Yeezy
454

Adidas оголосив, що його виручка і операційний прибуток перевершили очікування в четвертому кварталі завдяки рішенню не списувати більшу частину запасів Yeezy. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Виторг бренду у валюті досяг 268 мільйонів євро, що на 368 мільйонів євро більше, ніж очікувала компанія: операційний збиток у 100 мільйонів євро. "Поліпшення показників пов'язане з покращенням операційної діяльності на суму близько 100 мільйонів євро та рішенням не списувати запаси Yeezy на суму 268 мільйонів євро", - сказав генеральний директор adidas Бйорн Гульден.

Після того, як у серпні минулого року німецький бренд спортивного одягу рішуче заперечував можливість продажу своєї продукції YEEZY, Гульден змінив свою думку, заявивши, що adidas продасть запаси, що залишилися в 2024 році "як мінімум за собівартістю". Він додав: "Саме тому ми списали тільки ті запаси, які були або пошкоджені або сильно порушені в розмірах".

Компанія очікує, що протягом цього року її продаж у валюті зросте на середню величину "межах 10%", а продаж продукції YEEZY становитиме близько 250 мільйонів євро. Оскільки adidas планує продавати залишки продукції YEEZY за собівартістю, виручка від цих запасів не вплине на операційний прибуток компанії в 2024 році.

Цього року бренд очікує отримати операційний прибуток у розмірі 500 мільйонів євро, незважаючи на "відсутність передбачуваного вкладу у прибуток від Yeezy".

Читайте також: Відходи Adidas, Walmart та інших брендів спалюються у Камбоджі

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також