Творець першої у світі лабораторної риби поглине ще одну велику компанію

Сінгапурські стартапи Umami Bioworks і Shiok Meats, що займаються виробництвом культивованих морепродуктів, домовилися про злиття. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Newsfood.
Об’єднане підприємство збереже назву Umami Bioworks і очолюватиме його теперішній генеральний директор Міхір Першад.
У найближчому майбутньому компанія також збереже бренд Shiok Meats, проте співзасновниця Shiok Meats і генеральна директорка групи Сандх’я Шрірам після 6 років управління покине свій пост.
Що стосується інших співробітників, то вони приєднаються до команди Umami Bioworks, щоб підтримувати її роботу з розробки ліній клітин ракоподібних і середовищ для їх вирощування.
Майбутнє злиття є важливою подією в індустрії культивованих морепродуктів, адже дві найвідоміші азійські компанії об’єднують зусилля в той час, коли культивоване м’ясо досягає значного прогресу в погодженні з регуляторами та комерціалізації.
Umami Bioworks, яка є творцем першої у світі лабораторної риби, продовжить розробку культивованого вугра, морського окуня та ласощів для тварин.
Додатково компанія спрямує зусилля у подальшу розробку ракоподібних, які були в центрі уваги Shiok Meats.
Umami Meats піде тим же шляхом, що й Eat Just, Aleph Farms або Meatable, змішуючи клітини культивованих тварин (у цьому випадку – риби) з рослинними інгредієнтами для своїх перших продуктів. Це допоможе знизити витрати на культивоване м’ясо, які наразі набагато вищі, ніж звичайне м’ясо чи м’ясні продукти рослинного походження.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Теги: новини виробників, штучне м'ясо, веганське м'ясо, рослинне м'ясо
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар