26 березня 2024

Український індустріальний парк був представлений на форумі нерухомості MIPIM 2024

Український індустріальний парк був представлений на форумі нерухомості MIPIM 2024
254

Компанія Alterra Group стала головним партнером стенда України на найбільшому у світі форумі нерухомості MIPIM 2024. Він проходив з 12 по 15 березня в Каннах (Франція). Property Times виступав інформаційним спонсором події. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Компанія Alterra Group представила на міжнародному форумі від України свій проєкт – індустріальний парк «Формація. Львів». Значну частину проєкту складає екосистема, що сприяє розвитку виробників, дозволяючи отримати доступ до працівників, фінансових ресурсів, нових ринків та нових партнерств.

«Усіх вражали масштаби будівництва – 150 тисяч метрів квадратних, і те, що ведеться воно в Україні, де триває війна», – розповідає Олена Подольська, керівниця напрямку міжнародного розвитку компанії Alterra Group.

Відкритим залишилося питання про готовність інвестувати в Україні зараз. Дмитро Ковальчук, засновник компанії Alterra Group, зазначив: «Якщо в Європі дохідність 6-7% річних, то у нас – 12%. Проте великі компанії, через їх внутрішні політики, не готові наразі інвестувати в Україну. Але приватні інвестори та бізнеси, яких щось пов'язує з Україною чи ті, хто вже має успішний досвід взаємодії, відкриті до партнерства й розглядають можливості інвестицій. І така дохідність в 12% з урахуванням навіть ризиків для них гарна».

MIPIM – це найбільш авторитетний та представницький інвестиційно-експозиційний форум в Європі. Він проводиться вже 34 роки поспіль і слугує місцем щорічних партнерських зустрічей, налагодження контактів для світових лідерів у сфері нерухомості. Об’єднує всіх ключових учасників сектору: розробників концепції розвитку територій, інвесторів, кінцевих споживачів. Цього року у форумі взяло участь більш як 20 тисяч делегатів з понад 90 країн світу.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також