22 серпня 2018

Дарунки, шалена вигода, святковий напій покупцям – Епіцентр святкує 15-ту річницю від дня народження!

Дарунки, шалена вигода, святковий напій покупцям – Епіцентр святкує 15-ту річницю від дня народження!
2323

Масштабно і яскраво компанія Епіцентр святкує своє день народження! У серпні найбільшій мережі у сфері рітейлу виповнюється 15 років з часу заснування і головний її об’єкт уваги, як завжди - покупці. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Для них у вихідні та святкові дні серпня плануються справжній феєрверк дарунків, спеціальні акції, шалена економія з карткою «Вигода» та, як годиться на іменинах – святковий напій.

У минулі вихідні перші щасливчики, які здійснили покупки в Епіцентрі, вже стали власниками великої та дрібної побутової техніки. Посуд, текстиль, інструменти, товари для дому та відпочинку – ці та багато інших дарунків отримали понад 200 000 покупців 11, 12 та 18, 19 серпня. Але найцікавіше – попереду. 24 серпня, коли наша країна святкуватиме 27 річницю Незалежності, мережа готує неймовірні сюрпризи для власників карток «Вигода». Кожен з них, прийшовши в Епіцентр та здійснивши покупку, отримає свою власну економію на картку «Вигода» до – -27% . А 25 та 26 серпня на покупців Епіцентру чекає дарунок – святковий напій в честь 15-річниці з дня заснування компанії.

Квартири, будинки,  автомобілі, дачі, подорожі, техніка - важко підрахувати кількість щасливих переможців за усі 15 років діяльності Епіцентру. Тисячі українських родин стають ще щасливішими та багатшими від того, що разом з приємними покупками отримують неповторні хвилини радості та ейфорії від отриманих неочікуваних дарунків. Це ще один вияв любові та вдячності компанії своїм відвідувачам.

Довідка ТМ:

Компанія «Епіцентр» - лідер у сфері рітейлу України. Асортиментний ряд – понад 250 тис. найменувань товарів для будівництва, ремонту та облаштування житла. Компанія співпрацює з понад 2,5 тис. вітчизняних та зарубіжних постачальників.  У  49 торговельних центрах «Епіцентр» працює майже 30 тисяч співробітників.  Епіцентр – один з найбільших платників податків до державного та місцевих бюджетів. У 2018 році компанія сплатила 3,8 млрд грн обов’язкових платежів та зборів.

Читайте также: Сеть «МОРЕ ПИВА» открыла первый HOP HEY в столице

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATE LABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також