27 серпня 2018

Епіцентр – зроблено в Україні!

 Епіцентр – зроблено в Україні!
2860

В останні дні серпня наша країна та компанія «Епіцентр» святкують свої дні народження. Україні – 27, ТОВ «Епіцентр К» – 15.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Порівняно молодий вік, попереду – ще багато злетів і перемог в обох іменинників. Економічні експерти сміливо називають найбільшу мережу торгових центрів одним з економічних донорів України. Бо ж крім створення десятків тисяч робочих місць, сплати мільярдів податків в місцеву та державну казну, Епіцентр підтримує тисячі українських виробників, пропонуючи вироблену в Україні продукцію відвідувачам торгових центрів.

- З зростанням курсу долара, коли імпортні товари стали за ціною надто дорогими для більшості українців, ми вирішили запропонувати нашим споживачам українські аналоги товарів не гіршої якості, але значно приємніші за ціною,- розповідає Володимир Гончаров, - заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр К».  - Якщо у  2014 році частка імпорту становила  24 — 25% обороту мережі, то  у 2015 – 2016 роках — 11%.  І цю цифру ми продовжуємо зменшувати. Бо ніхто не захистить власну економіку краще, ніж ми самі.

Справді,  лише декілька років тому українці зрозуміли: шопінг має бути патріотичним і підтримувати національного виробника. Купувати українське стало неабияк вигідно. Якість продукції, асортимент, демократичні ціни – все це робить український продукт не тільки рентабельним, а й цілком конкурентним відносно закордонних аналогів.

Сергій Будніков, керівник направлення «Вироби з дерева»:

- За останні п’ять років торгове направлення «Вироби з дерева», яке пропонує покупцям понад 10 тисяч найменувань товарів, збільшило частку продажу товарів українського виробництва більше як на 80 %. Вітчизняні виробники разом з представниками торгового направлення, аналізуючи асортимент китайського, азіатського та європейського імпорту в Україну, дійшли висновків, що аналогічну продукцію можна виробляти і в нашій країні значно дешевшу за ціною і кращу за якістю. Яскравий тому приклад – виробництво міжкімнатних та вхідних дверей. Сьогодні ми пропонуємо покупцям двері відомих українських виробників торгових марок «Кордон», "Абвер",  "Булат", "Мавіс" та інших, дизайн, якість та ціна яких не поступаються європейським стандартам, також це стосується і виробів із ПВХ, як наприклад ПВХ вагонка, виробництво, якої в Україні, практично повністю покриває потреби українського споживача.

В свою чергу більше тисячі постачальників відзначають компанію «Епіцентр» як надійного, конструктивного та відповідального партнера.

Юрій Боговік, представник ТОВ «Геберіт трейдінг»:

- «Геберіт трейдінг» є однією з провідних компаній на українському  ринку сантехніки і вже більше 10 років співпрацює з Епіцентром, поставляючи вітчизняну сантехнічну кераміку. Хочу відзначити, що в Україні ТЦ «Епіцентр» – це найбільша торгова площадка, де представлена сантехніка вітчизняного виробництва. Прогнозованість, відповідальність, взаємоповага і надійність – ці головні фактори найбільше цінуємо у співпраці з компанією. А спільне прагнення підтримувати українського виробника дало можливість наростити за останні роки частку продаж української сантехнічної кераміки в мережі ТЦ «Епіцентр» до 80%.

- Cантехніка, посуд, інструменти, товари для саду та городу, керамічна плитка, іграшки, шпалери, освітлення, спортивні товари - Епіцентр пропонує тисячі товарів вітчизняного виробництва. Великі промислові підприємства та середній і дрібний бізнес –  в торгових центрах мережі представлено лінійки товарів від підприємств різних за  потужностями, але однаково - відмінної якості та кращої ціни. Тож якщо ви хочете підтримати українських виробників  - приходьте в Епіцентр, купуйте, користуйтеся та отримуйте задоволення від товарів, що виготовлені під брендом Made in Ukraine.

Читайте также: Ашан Рітейл Україна та Технології для людей об’єднують зусилля у розвитку доступної комунікації для людей з порушенням слуху

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATE LABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також