18 вересня 2018

Компанія Епіцентр визнана кращим ритейлером 2018 року в сегменті товарів для дому та затишку

Компанія Епіцентр визнана кращим ритейлером 2018 року в сегменті товарів для дому та затишку
3035

Заслужену нагороду компанії на церемонії Retail & Development Business Awards отримав заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр К» Володимир Гончаров. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз заходу.

 У номінації «Кращий shop-concept року» друге місце посіла мережа спортивних магазинів INTERSPORT.

14 вересня в Києві в КВЦ «Парковий» пройшла церемонія нагородження кращих ритейлерів  і девелоперів Retail & Development Business Awards, яку організувала Асоціація ритейлерів України. Кращі компанії сфери роздрібної торгівлі змагалися за перемогу у 14 номінаціях. Переможців визначили голосуванням експертної ради, в яку ввійшли авторитетні представники профільних компаній сфери ритейлу та голосуванням учасників ринку.

- Від імені 30-тисячного колективу Епіцентру щиро дякую за нагороду і визнання. Щодня кожен наш працівник своєю працею утверджує імідж Епіцентру, як сучасної, інноваційної компанії, яка реалізовує свою місію – робить життя українців кращим, - відмітив у вітальному слові Володимир Гончаров. – І ця нагорода – результат спільної багаторічної роботи, за що я щиро вдячний усім, хто працює на розвиток компанії.

Торговим центром майбутнього вже давно назвали Епіцентр у європейській бізнес-асоціації. Експерти ритейлу західної Європи відзначають креативність, високотехнологічність, зручність та особливу атмосферу у торгових залах мережі. І справді, постійний розвиток, переформатування, нові магазини, салони та галереї, розширення асортименту товарів та послуг зумовили беззаперечне лідерство компанії «Епіцентр» на ринку роздрібної торгівлі та залишили далеко позаду компанії конкурентів. На сьогодні досвід Епіцентру вивчають провідні європейські асоціації сфери ритейлу.  А це мотивує саму компанію на ще більші досягнення та перемоги.

Читайте также: Watsons третий год подряд стал дрогери-ритейлером №1 в Украине

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATE LABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також