29 жовтня 2018

Intersport Україна подарував радість та турботу дітям позбавленим батьківського піклування

Intersport Україна подарував радість та  турботу дітям позбавленим батьківського піклування
1800

З нагоди відкриття першого в Україні магазину Intersport, спортивний бренд, спільно з медійними представниками, подарували частинку тепла та щастя діткам.

Компанія провела соціальну акцію, метою якої було подарувати дітям, позбавленим батьківського піклування, спортивну форму. Обдарованими стали 25 дітей, якими опікується Благодійний Фонд «Благомай». У діток спитали про їх спортивні захоплення і виходячи з цього підготували відповідні подарунки у вигляді спортивного одягу та взуття для втілення їх мрій в життя.

До акції долучився, зокрема і портал топ-менеджерів рітейлу TradeMaster.UA. За умовами акції, команда отримала декілька повітряних кульок, в середині яких знаходились папірці з прізвищами  дітей. Необхідно було просто лопнути кульку та надіслати подарунок вказаній дитині. Таким чином, запевняють організатори події, діти відчуватимуть персональну участь та опіку.

Юлія Максименко - директорка Intersport Україна зазначила: «Intersport – соціально відповідальна компанія, тому такі акції проводимо регулярно. Ми дуже раді, що сьогодні до нашої ініціативи долучилися представники провідних українських медіа. Хочемо, щоб діти знали, що їм допомагають конкретні люди. Щоб отримуючи подарунки, вони відчували тепло наших сердець».

В свою чергу, Кіра Сиротенко - керівниця благодійного фонду «Благомай» повідомила, що подарунки від Intersport отримають діти позбавлені батьківської турботи, що перебувають у Центрі соціально-психологічної реабілітації «Ковчег» в Пущі-Водиці.

Читайте также: Intersport открывает крупнейший в Украине аутлет-магазин спорттоваров

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також