14 травня 2019

Лінія магазинів EVA нагородила найкращих мам України

Лінія магазинів EVA нагородила найкращих мам України
955

11 травня, напередодні Дня матері, Лінія магазинів EVA зібрала понад 200 теперішніх та майбутніх мам на конференції «Мама може». Захід став кульмінацією ювілейної Національної премії «Мама року», де відбулося нагородження 14 найкращих мам з усієї України. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.
Щорічна конференція «Мама може», створена в рамках національної премії «Мама року» від Лінії магазинів EVA. Вона об’єднує успішних, стильних, спортивних та яскравих мам, які прагнуть постійно вдосконалюватися та бути ще щасливішими. Цьогорічний захід пройшов під назвою «Мама може: у пошуках натхнення». 11 травня Лінія магазинів EVA зібрала жінок для обговорення тем, що хвилюють їх найбільше: як відчувати себе наповненою, звідки черпати натхнення та ресурс для материнства і як не відмовляти собі у бажанні постійно розвиватися та створювати нову себе.
Спікерами конференції стали 8 відомих українських експертів у галузях шоу-бізнесу, спорту, іміджмейкінгу, особистого розвитку та сімейної психології. Вони поділилися з учасницями конференції своїми порадами та лайфхаками, а також нагадали мамам з усієї України про їх надзвичайну роль і внесок в їх родини.

Читайте також: Украина увеличила агроэкспорт в ЕС

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

<p



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також