17 лютого 2020

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та «Лантманнен Акса» збирають кошти на закупівлю імплантів для дитячих сердець

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та «Лантманнен Акса» збирають кошти на закупівлю імплантів для дитячих сердець
1460

Київ, 17 лютого, 2020 р. – Компанії  «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та «Лантманнен Акса» проводять щорічну спільну благодійну програму «Серця майбутнього», метою якої є збір коштів для закупівлі імплантів для оперування маленьких пацієнтів Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова АМН України, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Кампанія триватиме з 17 лютого до 16 березня 2020 року у 26-ти центрах оптової торгівлі METRO у 18 містах України.  За умовами проекту,  від вартості кожної проданої акційної одиниці сухого сніданку ТМ «START!» та ТМ «АХА» компанії «Лантманнен Акса» та METRO перерахують 4 гривні на закупівлю імплантів (оклюдерів) для лікування дитячих сердець.

Також, цього року до програми долучилися відомі особистості – телеведучі Марина Леончук та Алла Олицька. За кожен «лайк» їхніх постів, присвячених акції «Серця майбутнього» в соціальній мережі Instagram, компанія «Лантманнен Акса» додатково перераховує 1 гривню на закупівлю імплантів в рамках програми.

Благодійна програма «Серця майбутнього» вже 5 рік поспіль проводиться компанією «Лантманнен Акса» спільно з «МЕТРО Кеш енд Кері Україна». Загалом, протягом цього часу за допомогою проекту вже 11 дітей отримали оклюдери та були прооперовані  кардіохірургами Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова АМН України.

Читайте також: Компанія METRO почала імпортувати Україну бургери з рослинного білку Beyond Burger®

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також