28 квітня 2020

«Файно Маркет» запустила акцію для допомоги людям під час карантину

«Файно Маркет» запустила акцію для допомоги людям під час карантину
1692

Кропивницька мережа місцевих магазинів «Файно маркет» запустила акцію «Файно поміч». Мета акції – допомога самотнім пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітним матерям та людям, які зіткнулися зі складними життєвими обставинами, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Так, наразі «Файно маркет» передає пакети з продуктовими наборами Товариству Червоного Хреста для подальшої адресної допомоги тим, хто її потребує.

«Мережа місцевих супермаркетів «Файно Маркет» – сучасна, соціально відповідальна компанія, яка не може залишатися осторонь в цей непростий для нашої країни та області час. "Файно Маркет" завжди сприяв добросусідським відносинам, ініціював різні соціально важливі проєкти і вважає, що зараз допомоги та піклування особливо потребують найбільш вразливі верстви населення - самотні люди пенсійного віку, особи з інвалідністю та люди, які потрапили в складні життєві обставини. Саме тому "Файно Маркет" вирішив посилити свою соціальну підтримку та запровадити проєкт «Файно поміч»», - повідомляють в адміністрації мережі.

В рамках проєкта мережа безкоштовно надає продуктові набори соціально незахищеним жителям області. До складу наборів входять макаронні вироби, декілька видів круп, цукор, соняшникова олія, чай, печиво - продукти, які складають основу повсякденного харчового раціону.

Також «Файно маркет» закликає долучитися небайдужих жителів міста та області до такої ініціативи. В кожному магазині розміщені бокси для збору допомоги людям, що знаходяться у скруті. Цими продуктами будуть укомплектовані основні набори. Пакети з продуктами передаються представникам Товариства Червоного Хреста у Кропивницькому та області. На сьогодні адресна допомога надана людям, які потребували допомоги, та зверталися до Товариства Червоного Хреста в Кропивницького, Бобринці та Малій Висці. Акція продовжується, в планах активно допомагати жителям області.

Читайте також: «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» долучилася до соціальної кампанії із забезпечення гарячими обідами медиків, які борються з поширенням інфекції СOVID-19

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також