14 травня 2020

«Епіцентр К» отримав європейське фінансування для розвитку онлайн-напрямку

«Епіцентр К» отримав європейське фінансування для розвитку онлайн-напрямку
1347

Австрійський банк Raiffeisen Bank International AG профінансує закупівлю обладнання для фулфілмент-центру компанії «Епіцентр К» від голландського виробника VanderlandeIndustriesB.V., повідомляєTradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У межах довгострокової співпраці Raiffeisen Bank International AG (Австрія) з ТОВ «Епіцентр К» австрійський банк відкрив кредитну лінію у розмірі 5,309 млн євро строком на п’ять років. Вона буде використана для фінансування закупівлі високотехнологічного обладнання голландського виробника Vanderlande Industries B.V. для відкриття інноваційного фулфілмент-центра, що забезпечить високий рівень сервісу для онлайн-споживачів «Епіцентр К». Відсоткова ставка за кредитною лінією встановлена на рівні шестимісячної ставки EURIBOR плюс маржа.

Страхове покриття за кредитною лінією здійснюватиметься голландською державною гарантією, виданою експортною кредитною агенцією Atradius Dutch State Business N.V.

«Продовження співробітництва з нашим довгостроковим партнером Reiffeisen Bank International та початок співпраці з Atradius Dutch State Business N.V. є значним досягненням в розширенні міжнародних фінансово-економічних зв’язків «Епіцентр К». В черговий раз наші міжнародні партнери підтверджують надійність «Епіцентр К» як надійного позичальника, з яким співпрацюють найкращі європейські фінансові установи», - зазначає генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

Читайте також: «Епіцентр» передав сучасне обладнання для діагностики COVID-19

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також