25 червня 2020

МакДональдз відкрив зали ресторанів і показав, як вони працюватимуть у нових умовах

МакДональдз відкрив зали ресторанів і показав, як вони працюватимуть у нових умовах
1322

24 червня 2020 року ресторани МакДональдз у Києві відкрилися для відвідувачів. Відновити роботу ресторанів дозволив Уряд України, внісши відповідні зміни в Постанову №392, та Уповноважений орган Київської міської ради, який своїм рішенням дозволив роботу залів ресторанів услід за іншими містами, де такі рішення були ухвалені раніше. Закритими для відвідувачів лишаються зали ресторанів у містах Рівне, Житомир, Львів та у Львівській області, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

МакДональдз в Україні підготував усі ресторани до того, щоб приймати клієнтів. Зміни відбулися в обслуговуванні відвідувачів і роботі працівників.

1. Безконтактне обслуговування. Клієнт може замовити й оплатити їжу повністю безконтактно, а саме замовлення кладуть в одноразове паковання. Під час карантину ми додали процедуру, за якою працівники передають пакет так, щоб не торкатися клієнта.

2. Дистанція в залах і на терасах. Наліпки, що підказують клієнтам, як дотримуватися 1,5-метрової дистанції, розклеєні біля каси й термінала самообслуговування. Наліпки-нагадування в залі й на терасі підкажуть, на якій відстані сідати за столиками.

3. Дезінфекція і миття. Мінімум щогодини працівники ресторанів МакДональдз протиратимуть ручки вхідних дверей зсередини та знадвору, вікна видачі замовлень і захисні екрани, термінали самообслуговування, диспенсери для дезінфікувальних засобів, декор, а столи та стільці — після кожного відвідувача.

4. Амбасадор з чистоти й гігієни. Експерти з гостинності, що працюють у модернізованих ресторанах, підкажуть клієнтам, як дотримуватися заходів безпеки.

5. Диспенсери з дезінфектором. Для зручності й безпеки відвідувачів ресторану в залі, біля експресвікон і в місцях видачі замовлень МакДрайв розміщено диспенсери з дезінфектором. Наліпки в туалетних кімнатах підкажуть, як правильно мити руки.

6. Безпечна оплата. Що 15 хвилин ми обов’язково дезінфікуємо термінали оплати, а працівники, що приймають оплату готівкою, так само часто обробляють дезінфектором руки в рукавичках.

7. Захисні екрани на МакДрайв. Установлено для безпеки працівників і клієнтів. Замовлення на МакДрайв видаємо безконтактно.

«Ми з нетерпінням чекали тієї миті, коли зможемо знову відчинити двері для наших клієнтів, і ретельно до цього підготувалися. Нам дозволили відновити роботу ресторанів, але загроза коронавірусу ще не відступила, і ми про це пам’ятаємо. Ми турбуємося про безпеку та здоров’я наших клієнтів і працівників, тому впровадили заходи, що дадуть змогу безпечно замовляти і їсти улюблені страви в ресторанах», — коментує відкриття залів ресторанів Дмитро Корбут, операційний директор МакДональдз в Україні.

До роботи в мережі МакДональдз, як і раніше, допускають лише тих працівників, що не мають симптомів респіраторних захворювань чи вірусних інфекцій. З початком карантину додатково для всіх працівників ввели неодмінний температурний скринінг перед початком та після завершення зміни. Ще одне нововведення — обов’язкове використання засобів захисту: одноразових масок і рукавичок.

Усі працівники використовують лише одноразові маски, змінюючи їх що три години, а за потреби й частіше, та одноразові рукавиці, які змінюють щогодини. Руки миють, як і до карантину, щогодини, використовуючи антибактеріальне мило. Мінімум щогодини протирають поверхні в зонах приготування їжі та обслуговування клієнтів.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також