27 липня 2020

Герої Файно маркет

Герої Файно маркет
1335

Візит до магазину – звична подія для кожного з нас. Завітавши для щотижневої родинної закупівлі або за чимось смачненьким для себе хочеться відчувати комфорт немов ти в гостях у доброго знайомого чи сусіда. Саме такі добросусідські відчуття дарує своїм відвідувачам мережа супермаркетів Файно маркет, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Щодня персонал мережі робить все, аби кожен ваш візит до Файно маркета був із задоволенням. Кожен працівник – це сучасний герой, який своєю повсякденною працею робить ваш процес покупок комфортним та приємним.

Менеджер із постачання забезпечує наявність на полицях магазину смачних та якісних товарів від українських та іноземних постачальників. Піклується про те, аби бабуся, яка мешкає поруч, чи найвимогливіший гурман завжди знаходили в магазині свої улюблені товари - від традиційних продуктів до вишуканих делікатесів.

Працівник логістики виконує важливу місію, аби кожного дня на полицях Файно маркета були в наявності свіжі м'ясо та риба, молоко та солодощі й інші ваші улюблені смаколики.

Чарівний аромат духмяної випічки наповнює торговельну залу, і ви вже прямуєте в його напрямку до пекарні Файно маркета. Щодня вправні пекарі випікають запашний хліб, булочки та круасани, наповнюючи їх особливою енергетикою та любов’ю. Певно, саме в цьому полягає секрет надзвичайного смаку випічки від Файно маркет. Адже вона спечена з любов’ю до своїх відвідувачів.

Придбавши все необхідне ви йдете до каси, де вас зустрічає посмішкою та файно вітає касир, який запропонує торбинку та побажає приємного дня.

Файно маркет – це місце приємних покупок. Гарний настрій та комфорт забезпечує персонал, який любить свою справу, поважає кожного покупця та створює всі умови аби ваш візит за покупками проходив із задоволенням.

З нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі Файно маркет вітає всіх працівників мережі та дякує своїм героям, які повсякденною працею роблять ваш процес покупок приємним та комфортним.

Читайте також: "Файно Маркет" підтримує лікарів Кіровоградщини

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також