14 вересня 2020

АГРОМАТ відкрив зону плитки українських виробників

АГРОМАТ відкрив зону плитки українських виробників
1423

В грошовому обороті доля продажів вітчизняної плитки складає 33%. Таку цифру рітейлер оприлюднив на момент відкриття оновленої зони української плитки минулого тижня, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Найкращих вітчизняних виробників АГРОМАТ зібрав в одному магазині. Висока якість і приємна ціна – основні характеристики українських брендів.

Нова зона плитки є частиною комплексу на Булаховcького у Києві і займає площу 400 кв. м.

«З введенням карантинних обмежень ми зіткнулися з проблемою поставки товарів великих міжнародних брендів. Деякі виробництва призупинили роботу, закрилися кордони. В цей час українські компанії налагодили логістику і задовольнили потреби споживача достатніми об’ємами виготовлених матеріалів, хорошою якістю товарів і помірною ціною. Доля ринку керамічної плитки в Україні, що припадає на вітчизняних виробників, суттєво збільшується. Тому ми вирішили зібрати кращих в стінах АГРОМАТу і представити їх клієнтам у найбільш зручному форматі. З колекціями брендів Cersanit, Opoczno, Golden Tile, Zeus Ceramica та ін. тепер можна ознайомитися в корпусі В АГРОМАТу на Булаховського, 2» – коментує Вячеслав Свірідов, директор з роздрібних продажів АГРОМАТ.

«Ми працюємо з постачальниками, які змогли швидко адаптувати робочі процеси до умов карантину. Хочеться відмітити, що українські виробництва оснащені найсучаснішим обладнанням, що дозволяє їм виготовляти навіть великоформатні плити» - Аліна Ковальчук, керівник департаменту закупівель плитки економ сегменту.

Довідка: АГРОМАТ - найбільший український імпортер керамічної плитки та сантехніки, меблів та освітлення для ванних кімнат і всього будинку. На сьогоднішній день мережа нараховує 20 магазинів по всій Україні, магазин в Батумі (Грузія), який відкрився у 2019 році, а також інтернет-магазин. З компанією працюють більше 500 активних дилерів-партнерів.

Читайте також: АГРОМАТ святкує 27-річчя

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також