06 листопада 2020

МакДональдз передає 9,6 млн грн на розвиток сімейно орієнтованої медицини в Україні

МакДональдз передає 9,6 млн грн на розвиток сімейно орієнтованої медицини в Україні
1119

Вже 19-й рік поспіль МакДональдз проводить благодійну програму «Долонька Щастя». Кошти, зібрані завдяки акції, останні роки мережа передає «Фундації Дім Рональда МакДональда». Цього року до програми долучилися близько 650 тисяч клієнтів, завдяки чому було зібрано рекордну суму – 9,6 млн грн., повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Долонька щастя» проходила по всій Україні з 28 серпня по 30 вересня 2020 року.  Щоб взяти участь  у благодійності, клієнти мережі купували символічну долоньку або іншу сувенірну продукцію у ресторанах МакДональдз або через сервіс доставки. Додатково до акції долучилися всі, хто робив оплату замовлення у МакДональдз платіжними картками  mastercard®. За кожну безконтактну оплату карткою mastercard®у смартфоні чи смарт-годиннику МакДональдз додаткового перераховував 2 грн на благодійність.

Зібрані кошти мережа скеровує на потреби «Фундації Дім Рональда МакДональда», місія якої – створити світ, у якому діти користуються перевагами якісної охорони здоров'я, а їхні родини можуть бути поруч, підтримуючи їх. Перший проект Фундації в Україні – створення та утримання Сімейних Кімнат Рональда МакДональда у державних лікарнях, які дають змогу рідним бути поруч з дітьми під час лікування. У кімнатах рідні можуть перепочити, поспілкуватися й побавитися з дітьми, попрати речі, приготувати їжу і навіть залишитися на ніч. В Україні Фундація утримує вже 5 таких просторів в обласних дитячих лікарнях України: у Львові, Харкові, Сумах, Вінниці та Києві.

Інший напрямок, над яким працює Фундація, – підвищення рівня обізнаності українських медиків про принципи сімейно орієнтованого підходу. Це допоможе медичній спільноті змінити підхід у ментальності та практиці лікування: щоб у центрі уваги був пацієнт разом зі своєю родиною. Для цього щороку організація проводить для лікарів конференції, тренінги, навчальні поїздки та дослідження.

МакДональдз і «Фундація Дім Рональда МакДональда» хочуть подякувати всім, хто долучився до акції, придбавши благодійні сувеніри. Тим, хто не встиг, але хоче допомогти, зробити внесок можна на сайті rmhc.org.ua/donate. Так само на сайті можна дізнатися більше про Сімейні Кімнати та ознайомитися зі звітами Фундації.

Читайте також: МакДональдз в Україні запускає проєкт сортування й перероблення відходів із залів ресторанів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також