12 січня 2021

Корпорація «АТБ» передала 100 кисневих концентраторів медичним закладам України на суму понад 3,5 млн грн

Корпорація «АТБ» передала 100 кисневих концентраторів медичним закладам України на суму понад 3,5 млн грн
844

Корпорація «АТБ» разом із Благодійним фондом «АТБ» передали 100 сучасних кисневих концентраторів «Promedica OX-10, 10 л» медичним закладам України для ефективної допомоги важкохворим пацієнтам на COVID-19. Для реалізації цього благодійного проекту було виділено понад 3,5 млн грн. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Кисневі концентратори «Promedica OX-10, 10 л» включені в перелік МОЗ України, як обладнання необхідне для виконання заходів, спрямованих на запобігання поширення коронавирусной інфекції COVID-19 та ефективної допомоги пацієнтам з важким перебігом хвороби.

На сьогодні 100 кисневих концентраторів передані в обласні, міські і районні лікарні Ужгорода, Житомира, Полтави, Івано-Франківська, Львова, Сум, Чернівців, Херсона, Одеси, Миколаєва, Чернігова, Києва, Луцька, Запоріжжя, Вінниці, Дніпра та інших регіональних центрів.

«В умовах поширення коронавірусної інфекції, для корпорації «АТБ», як соціально-відповідального бізнесу, одним із пріоритетних завдань є реалізація благодійних програм і проектів, націлених на всебічну підтримку та допомогу різноманітним верствам населення. На сьогодні сучасне медичне обладнання для ефективної допомоги важкохворим на COVID-19 вже передано обласним, міським та районним медичним закладам країни», - зазначив Борис Марков, голова ради директорів і генеральний директор корпорації «АТБ».

Нагадаємо, що у 2020 році Корпорація «АТБ» передала обласним лабораторним центрам та лікарням у Житомирі, Полтаві, Івано-Франківську, Львові, Сумах, Чернівцях, Херсоні, Чернігові, Київі та Дніпрі 12 сучасних систем CFX96 для виконання діагностики інфекційних захворювань на суму близько 10 млн грн.

Читайте також: 10 миллионов гривень собрала национальная благотворительная акция в пользу онкобольных детей

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також