22 січня 2021

Сара Джесіка Парке у прямому ефірі ЦУМ Київ

Сара Джесіка Парке у прямому ефірі ЦУМ Київ
1105

Київський ЦУМ розпочинає рік з неймовірного анонсу. Вже наступного вівторка, 26 січня о 17:00, улюблена акторка культового серіалу «Секс у великому місті» Сара Джесіка Паркер, а нині дизайнер власного бренду взуття SJP by Sarah Jessica Parker вийде у прямий ефір на Instagram-сторінці @tsum.kyiv. Модератором онлайн-зустрічі стане баїнг-директорка ЦУМ Ольга Чайка.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Кожен охочий зможе долучитися не лише до перегляду найочікуванішого стріму, але й до його наповнення. Вже сьогодні у вас є можливість залишити своє питання головній fashionista світу під постом анонсу у соцмережах ЦУМ. Найбільш цікаві питання будуть обов’язково поставлені Паркер під час прямого ефіру.

В 2014 році свій безумовний авторитет у модній індустрії Сара Джесіка Паркер із кінематографічного світу перенесла у реальний, заснувавши бренд SJP by Sarah Jessica Parker. Колекції взуття виготовляються вручну кращими взуттєвими майстрами Італії та під пильним наглядом самої дизайнерки. Своїм прикладом вона вплинула на стиль мільйонів жінок і як результат — сьогодні за яскравими атласними туфлями, босоніжками та ботильйонами з кристалами шикуються черги в кращих універмагах Нью-Йорка, Торонто, Дубай і відтепер у київському ЦУМі. Ознайомитися з брендом та придбати омріяну пару з нової колекції Resort весна-літо 2021 можна вже зараз в інтернет-магазині tsum.ua та з понеділка на другому поверсі ЦУМу.

У вівторок з перших вуст ми дізнаємося про найближчі плани Сари щодо розвитку бренда SJP by Sarah Jessica Parker, про процес створення кожної колекції та її улюблену пару взуття. Підпишіться на Instagram-сторінку @tsum.kyiv та не пропустіть прямий ефір.

Читайте також: Праздничная иллюминация ЦУМ и ДТЭК

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги: цум

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також