25 січня 2021

ОККО разом з клієнтами зібрали понад 400 тонн вживаних речей для нужденних

ОККО разом з клієнтами зібрали понад 400 тонн вживаних речей для нужденних
814

407 тонн вживаних речей для соціально незахищених верств населення вдалося зібрати за 2020 рік компанії ОККО разом зі своїми клієнтами. Цей одяг став у нагоді безпритульним, мешканцям інтернатів та геріатричних закладів, пацієнтам хоспісів у ряді областей України. Така кількість зібраних речей стала рекордною за всі 8 років існування благодійного проєкту. Обсяг збору вживаного одягу виріс майже у два рази в порівнянні з 2019 роком, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Вживані речі збираються на АЗК ОККО у спеціальні контейнери, якими можуть скористатись клієнти і просто небайдужі люди. Одяг, постіль, взуття – всі ці речі можна здати на 30 автозаправних комплексах у 7 містах - Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Маріуполі та Запоріжжі. У поточному році компанія планує збільшити кількість контейнерів на АЗК.

Волонтери та благодійники організацій, задіяних у проєкті, вивозять зібрані речі з АЗК, сортують та розподіляють їх серед тих, хто має в них найбільшу потребу. Наразі мережа ОККО реалізує благодійну ініціативу спільно з громадськими організаціями «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» та «Помагаєм».

«У кожного з нас можуть бути речі, які ми більше не використовуємо. То навіщо їх складувати або викидати, якщо вони ще можуть послужити людям, що опинилися в складних життєвих обставинах. Саме для цього ми встановили контейнери на заправках. Завдяки цьому кожен наш клієнт, кожен співробітник нашої компанії може стати благодійником та допомогти іншим людям, – каже Ярослава Полякова, керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО. – Кількість зібраних таким чином речей постійно збільшується і це означає, що ми робимо добро все більшій кількості людей».

Читайте також: Мережа ОККО інвестувала понад 500 мільйонів гривень у розбудову автозаправної мережі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також