24 травня 2021

Игор Литвиненко на XXV Всеукраїнському Дні Логіста

Игор Литвиненко на XXV Всеукраїнському Дні Логіста
957

27 травня на 25-му Всеукраїнському Дні Логіста спікер Игор Литвиненко виступить із доповіддю «Результати впровадження технології вузькопрохідного складування».

Всеукраїнський День Логіста став для багатьох директорів логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом із представниками бізнесу й експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися досягненнями, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу. Понад 250 керівників з логістики зберуться на головній, наймасштабнішій події логістики 2021!

Одним зі спікерів є Игор Литвиненко, директор з розподільчої логістики ТОВ «БаДМ».

Він представить доповідь «Результати впровадження технології вузькопрохідного складування».

У рамках конференції на вас очікують спецпроєкти:

- Унікальна в Україні подія - «III Всеукраїнське змагання водіїв навантажувачів» запрошує команды до змагань. Це можливість не тільки показати чинним і потенційним клаєнтам високий рівень роботи ваших спеціалістів вантажної техніки, але й приємна можливість виграти цінні призи, як для компанії, так і для самих водіїв. У 2020 році перемогу здобув працівник корпорації "Біосфера", а у 2019-му на перших змаганнях в Україні представники компанії Агромат здобули одразу два призових місця!

- Виставка рішень і пслуг для логістики - традиційно в рамках Конференції Всеукраїнський День Логіста проходить виставка рішень і послуг, а також обладнання й техніки для логістики. 

- Тематичні майстер-класи з логістики - 15 тематичниих виступів керівників логістики. Тематичні майстер-класи пройдуть у перший і другий день.

РЕЄСТРАЦІЯ

або деталі за телефоном 067-502-30-13

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Как найти деньги на складе

при работе с расходниками и сэкономить

до 30% бюджета



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також