15 липня 2021

Компанія SOCAR Energy Ukraine офіційно презентувала франшизу Nathan’s Famous — американського бренду стріт-фуду

Компанія SOCAR Energy Ukraine офіційно презентувала франшизу Nathan’s Famous — американського бренду стріт-фуду
1531

14 липня у Києві відбулася презентація легендарного бренду нью-йоркських хот-догів Nathan’s Famous, який в Україні представляє компанія SOCAR Energy Ukraine. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«SOCAR понад 10 років працює на ринку України. Це саме та мережа АЗК, яка створює важливі зміни та інновації у галузі, — розповів генеральний директор SOCAR Energy Ukraine Ельчін Мамєдов. — Ми завжди готові експериментувати, щоб передбачати бажання наших гостей, захоплювати і вражати їх. Ми космополітична компанія, яка знайомить українців із найкращими брендами світу. Starbucks, Julius Meinl, автентичні страви і продукти з Азербайджану — все це можна спробувати на наших АЗК. Це не тільки і не стільки про асортимент, як про цінності і високі стандарти якості, які відрізняють нас від багатьох інших. Саме тому компанія SOCAR розпочала партнерство із Nathan's Famous — брендом, який є родоначальником американської культури швидкого харчування та розвиває її в усьому світі».

Представники Nathan's Famous — Джеймс Вокер, віце-президент компанії, керівник франшизи та Олівер Пауерс, старший директор франчайзингових операцій — приїхали до Києва на презентацію бренду, щоб переконатися, що хот-доги Nathan’s Famous за смаком такі самі як і в Нью-Йорку.

«Nathan's Famous має понад 80 тисяч точок продажів у світі, — пояснив Джеймс Вокер. — І, згідно попередніх досліджень, український проєкт має всі шанси, щоб стати успішним. Однією із причин цього є спільне бачення цілей у представників SOCAR та Nathan's Famous».    

Презентацію бренду Nathan's Famous на АЗК SOCAR також відвідали Джордж Кент, в. о. тимчасового повіреного у справах США, Ельміра Ахундова, Надзвичайний і Повноважний посол Азербайджану в Україні та Андрій Гундер, Президент Американської торгової палати.

«Сьогодні відбулося дійсно важлива подія. Адже SOCAR інвестує та розвиває культуру харчування в нашій країні, продовжуючи знайомити українців з найкращими світовими брендами», — переконана Ельміра Ахундова, Надзвичайний і Повноважний посол Азербайджану в Україні.

Чому бренд Nathan’s Famous унікальний для України? Тому що споживачі можуть спробувати хот-доги та картоплю, технологічні і смакові якості яких ідентичні тим, що й для споживачів у Нью-Йорку. Для цього інгредієнти хот-догів привозять з усього світу. Зокрема, знамениту картоплю Nathan’s Famous доставляють із Нідерландів. Права на її унікальний розмір та тип нарізки Crinkle Cut належать виключно Nathan’s Famous. Сосиски із 100% яловичини, виготовлені практично за тією ж рецептурою, яку розробили засновники франшизи понад 100 років тому. Саму ж яловичину доставляють лише із Німеччини та США. Рецептура булочок була розроблена французькими пекарями, а доставляють їх для SOCAR із країн Балтії.

Придбати 6 позицій з різноманітними соусами із асортименту нью-йорських хот-догів та картоплю з унікальним типом нарізки  Crinkle Cut можна на 6 АЗК у Києві та Київській області за такими адресами:

-         Столичне шосе, 100

-         вулиця Сортувальна, 24

-         проспект Степана Бандери, 36

-         бульвар Дружби Народів, 35

-         с. Гатне, вулиця Інститутська, 4

-         с. Гора автодорога Київ-Харків, 28 км

У найближчих планах SOCAR — розширення географії та форматів співпраці. Зокрема очікування початку продажів хот-догів на АЗК в Одесі та на основних магістралях України.

Читайте також: Маленька радість від великих сердець: у SOCAR стартує благодійна акція спільно із Карітасом України

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також