15 вересня 2021

Мережа ОККО установила газові модулі більш як на 300 АЗК

Мережа ОККО установила газові модулі більш як на 300 АЗК
1182

У 2021 році мережа АЗК ОККО уже ввела в експлуатацію 18 модулів для заправки авто скрапленим газом. До кінця року планується встановити ще 4. Обсяг капіталовкладень у ці роботи становитиме приблизно 40 мільйонів гривень. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Таким чином, на кінець 2021 року в мережі ОККО має працювати уже 312 газових модулів. Відповідно 75% АЗК мережі зможуть заправляти клієнтів не тільки бензином чи дизпаливом, а й скрапленим газом. Зокрема, у 2021 році додалися 4 пункти заправки автогазом у Києві, 3 – у Вінницькій області, по 2 – у Тернопільській і Запорізькій областях, по одному – у Сумській, Дніпропетровській, Херсонській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Рівненській та Луганській областях. 

За 5 останніх років ОККО наростила кількість газових модулів у своїй мережі приблизно у півтора рази. Крім того, компанія побудувала власну газонаповнювальну станцію для зберігання скрапленого газу у Золочеві (Львівська обл.) та облаштувала дві сучасні лабораторії, щоб контролювати його якість. Завдяки цьому кожен літр скрапленого газу у мережі ОККО проходить ретельну триступеневу перевірку на відповідність чинним державним стандартам. Незабаром у структурі компанії з’явиться й мобільна лабораторія, здатна перевіряти якість газового пального безпосередньо на автозаправних комплексах.    

Читайте також: Мережа ОККО встановила сонячні електростанції на 24 АЗК

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також