21 вересня 2021

«Кріоліт-Д» анонсувала випуск сухариків Crust Party та інших новинок

«Кріоліт-Д» анонсувала випуск сухариків Crust Party та інших новинок
1231

Компанія «Кріоліт-Д» здобула відомість на українському ринку як один з провідних постачальників кондитерських виробів, горіхових снеків і сухофруктів. Тепер виробник починає експансію в нових напрямках, повідомляє TradeMaster.UA.

Минулого року «Кріоліт Д» презентувала горіхові снеки Pinda та сухофрукти EnregiЯ.

Компанія не зупинилась на цьому і продовжила працювати над новими проєктами. Нещодавно дніпровці анонсували випуск нової для себе продукції – сухариків Crust Party. Crust Party – це новий бренд в родині торгівельних марок «Кріоліт Д». Поки що під ним випускатиметься п’ять смаків хрустких виробів: двоє з них на чорному хлібі -  «Холодець з хріном і часником» і «Баварські ковбаски», і троє на білому хлібі – «Рак з укропом», «Королівський краб» і «Лісові гриби».

Нові сухарики можна буде зустріти на полицях магазинів вже у жовтні.

Одночасно «Кріоліт Д» розширює й асортимент торгівельної марки Pinda – до лінійці горіхових снеків незабаром додадуться два нових продукта – ядра соняшникового насіння в хрусткій оболонці та смажена кукурудза.

Насіння в хрусткій оболонці випускатиметься у двох смаках – «Тайський перець» і «Томати чилі», а смажена кукурудза матиме три смаки – «Сир», «Бекон» і «Мед з гірчицею».

Також компанія «Кріоліт Д» запустила власну сторінку в Instagram, де знайомить  підписників з новинками виробництва і регулярно проводить конкурси зі смачними призами.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також