18 листопада 2021

Українці активно долучаються до проєкту ОККО зі збору вживаних речей

Українці активно долучаються до проєкту ОККО зі збору вживаних речей
989

За третій квартал 2021 року на АЗК мережі ОККО зібрано близько 151 тонни вживаних речей, що на 42 тонни більше, ніж за аналогічний період минулого року. Речі будуть передані безпритульним, мешканцям інтернатів, геріатричних закладів, пацієнтам хоспісів. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Уже дев’ятий рік поспіль мережа ОККО встановлює на своїх АЗК спеціальні контейнери, де кожен охочий може залишити одяг, взуття, постіль тощо. Зараз такі контейнери встановлено на 28 автозаправних комплексах у 7 містах – Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Маріуполі. Усі адреси можна подивитись тут. Загалом за 9 місяців поточного року було зібрано майже 422 тонни речей.

«Людей, які активно долучаються до доброї справи, стає лише більше. І така динаміка, звісно, тільки радує. Порівнюючи цьогорічні темпи збору вживаних речей, наприклад, із 2019 роком, можна сміливо сказати, що обсяги зросли більш ніж у 2 рази. А це означає, що разом ми не тільки зменшуємо навантаження на екологію, використовуючи речі повторно, але й маємо можливість допомогти тим, хто цього реально потребує», – каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

Проєкт здійснюється у співпраці з волонтерськими організаціями, які вивозять вживані речі з АЗК, сортують їх і безкоштовно розподіляють поміж тими, хто цього потребує. Нині партнерами ОККО є такі громадські організації, як «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» та «Помагаєм».

Читайте також: ОККО нарощує продажі бітуму

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також