19 листопада 2021

Всім добра від Бобра: «Ашан» запустила продаж благодійної іграшки

Всім добра від Бобра: «Ашан» запустила продаж благодійної іграшки
1373

Торгівельна мережа «Ашан» запустила продажі в Україні благодійної іграшки Бобра Марка, виручені кошти від якої підуть на потреби Охматдиту, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Купуючи іграшкового Бобра Марка, кожен із покупців може відчути себе чарівником, який творить добрі справи. У попередні роки даний проєкт був втілений у Франції, Іспанії та Угорщині. Цього року благодійна іграшка вперше продається і в Україні.

Головна ідея проєкту - зібрати кошти на потреби відділення ендокринології лікарні Охматдит. 10% від вартості кожної проданої іграшки «Ашан» направить на придбання апаратів для фізіотерапевтичного лікування хворих з ендокринними розладами.

«Волонтерська діяльність та соціальні ініціативи є невід'ємною частиною роботи нашої компанії. Ми, як продовольчий рітейлер, промотуємо здорове харчування та здоровий спосіб життя. Тож спільно із командами вирішили обрати саме цей напрямок - допомога дітям з розладами травлення для нашої Новорічної благодійної акції» - йдеться в заяві компанії.

Читайте також: Фундація Ашан запускає конкурс з пошуку соціальних проєктів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також