21 грудня 2021

«Створено природою, покращено нами»

«Створено природою, покращено нами»
1581

В Україні компанія GFS стала  першою, що  презентувала на національному  продуктовому ринку позицію натурального ягідного чаю-концентрату. Спочатку напої випускались під торговою маркою Gulfstream. А вже за деякий час ми вирішили розробити новий яскравий та впізнаваний бренд, що з першого погляду закохав би в себе споживача.

Так і з'явилась YOGODA - яскраве поєднання слів «йога» та «ягода».

Дослідження ринку та сучасні тренди, допомогли нам визначили цільову аудиторію продукту. Це люди, які цінують натуральність та якість, але не хочуть витрачати багато часу на приготування улюблених напоїв. Саме тоді на світ з'явився слоган «Створено природою, покращено нами». Це справжня філософія нового продукту, що зберігав би користь натуральних інгредієнтів та робив їх зручнішим для використання.

Натуральні ягідні чаї стали атрибутом позитивного та сучасного способу життя для тих, хто піклується своїм здоров'ям та цінує власний час. Сам напій - це коктейль  яскравих емоцій, здоров'я та відпочинку.

Бренд YOGODA об'єднав одразу три лінійки продукту – «Без цукру», “Immunity” та класичну серію. Аби було зручно відрізняти види ягідних чаїв, упаковки диференційовано за кольорами.

Для виробництва продукту YOGODA  ми використовуємо лише найкращі стиглі ягоди. А постачальників відбираємо серед кращих національних та світових виробників тропічних фруктів та спецій. У складі чаїв немає ані  барвників, ані підсилювачі смаку, а технологія ударної заморозки ягід забезпечує максимальне збереження смаків та корисних властивостей.

У поєднанні ягід і спецій з додаванням меду - секрет оригінальних яскравих ароматів.  Приємного чаювання із продуктами YOGODA!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також