28 лютого 2022

Fozzy Group оновила інформацію про роботу Сільпо й інших торгових мереж

Fozzy Group оновила інформацію про роботу Сільпо й інших торгових мереж
1278

Торгівельні мережі Fozzy Group продовжують працювати в тих регіонах, де це можливо, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на допис компанії у Facebook.

Сільпо. Переважна частина супермаркетів працює у більшості регіонів. З понад 320 супермаркетів 90-95% мережі є відкритими. Рітейлер остаточно перейшов на електронні чеки. Також активно запрошує волонтерів до роботи у супермаркетах.

Фора. Улюблені магазини біля дому так само продовжують працювати в більшості регіонів. Про всі зміни у розкладі роботи «Фора» оперативно повідомляє в офіційному каналі в Телеграмі: https://t.me/foraINFO. У магазинах «Фори», як і в «Сільпо» збільшили ліміт зняття готівки з 500 грн до 6000 грн на один чек. У магазинах є водомати, в яких зараз знизили вартість до 1 грн за літр.

Маркет super Thrash. Маркети цієї мережі також постійно повідомляють у соцмережах про графік роботи. Наразі зачиненими є близько 5 магазинів “Трашу”. Переважна більшість маркетів працює, хоча і за скороченим графіком в межах комендантського часу. 

FOZZY Cash&Carry. Наразі всі дев'ять гіпермаркетів працюють. У мережі діють протоколи безпеки на час воєнного стану - послуга доставки наразі недоступна.

Мережа аптек Біла ромашка продовжує працювати у тих регіонах, де це можливо.

Всі магазини Fozzy Group приймають безготівковий розрахунок.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також