21 березня 2022

Українські школи Фонду “Реал Мадрид” отримують допомогу від всесвітньовідомого клубу та компанії Епіцентр

Українські школи Фонду “Реал Мадрид” отримують допомогу від всесвітньовідомого клубу та компанії Епіцентр
1156

Футбольний клуб “Реал Мадрид” виділив в рамках компанії "Разом із Україною" 1 млн євро на підтримку українських біженців. Кошти будуть передані міжнародним організаціям “Червоний хрест” та ACNUR від ООН (Управління Верховного комісара ООН у справах біженців), а також українським соціально-спортивним школам. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз «Епіцентра».

Крім фінансової допомоги, організації отримають від іспанського клубу 13 тис. предметів одягу та спортивного інвентаря.

Громадській організації “Епіцентр дітям”, яка опікується українськими школами Фонду “Реал Мадрид”, надійде 100 тис. євро. Кошти будуть спрямовані на допомогу сім'ям підопічних (понад 800 вихованців із соціально незахищених родин) та підтримку життєдіяльності організації у цей надскладний період. 

З початку воєнної агресії Росії проти України ГО “Епіцентр дітям” допомагає сім'ям бенефіціарів у процесі евакуації із гарячих точок України. Фінансову підтримку надає соціально-спортивним школам - група компаній “Епіцентр К”.

Одна з соціально-спортивних шкіл Фонду “Реал Мадрид” у місті Ірпінь продовжує зазнавати величезних втрат внаслідок бойових дій. 

Саме з Ірпеня та Києва здійснюється евакуація найбільшої кількості підопічних Фонду Реал Мадрид разом з їхніми сім'ями. При цьому ГО “Епіцентр дітям” забезпечує їх житлом на заході України, безкоштовним харчуванням та товарами першої необхідності.

Крім цього, компанія “Епіцентр К” здійснила облаштування укриттів у школах Фонду “Реал Мадрид” на базі трьох київських навчальних закладів, надавши теплі речі, засоби гігієни та інші предмети першої необхідності. Таким чином було забезпечено укриття для більш ніж 3000 осіб. Також ГО “Епіцентр дітям” та компанія “Епіцентр” з початку воєнних дій надавали та продовжують надавати допомогу Ірпеню. Загальна сума допомоги компанії «Епіцентр» соціально-спортивним школам Фонду «Реал Мадрид», місту Ірпінь та територіальній обороні вже перевищила 500 тис. грн. Ця благодійна допомога і далі буде продовжуватись.

“Ми дякуємо “Реал Мадриду” за підтримку наших соціально-спортивних шкіл у цей надскладний період. На жаль, нашим діткам довелося віч-на-віч зіткнутися з усією жорстокістю та нещадністю слова “війна”: багато з них довгий час переховувались у підвалах, втратили дім та бачили смерть на власні очі. Ми робимо усе можливе, аби підтримати їх та допомогти безпечно виїхати за кордон. Втім, ми не втрачаємо зв'язок і вже розробили програму онлайн-навчання. Враховуючи ситуацію, вона, передусім, направлена на психологічну підтримку наших підопічних і їхніх батьків”, - розповідає віце президент ГО «Епіцентр дітям» Тарас Герега. 

16 березня українські соціально-спортивні школи Фонду “Реал Мадрид” відновили онлайн навчання в рамках оновленої програми дистанційного навчання. Вона передбачає заняття з психологом, соціальним працівником та уроки англійської мови. Раніше 50% навчального процесу присвячувались спортивним тренуванням і стільки ж - соціальним дисциплінам.

“Звичайно, нам довелося адаптувати навчальну програму під реалії та потреби сьогодення. Ми розуміємо, наскільки важливо, не зважаючи на все, продовжувати піклуватися про дітей та надавати їм доступ до навчання та цінностей Фонду. В онлайн-форматі наші вихованці можуть знову побачитися зі своїми друзями та відчути дух єднання шкіл Фонду “Реал Мадрид”. Ми працюємо над тим, щоб відновити зв’язок із якомога більшою кількістю наших учнів. І віримо в те, що зовсім скоро ми всі зустрінемося вживу та відновимо звичні тренування на спортивних майданчиках Києва, Ірпеня та інших українських міст”, - підкреслює головний координатор соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» Тетяна Єднаковська.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також