27 квітня 2022

Нові орієнтири у виробництві хліба під час війни

Нові орієнтири у виробництві хліба під час війни
1265

Вже два місяці в Україні триває війна. Протягом цього періоду ми всі переконалися, як важливо бути згуртованими та цілеспрямованими не лише на передовій, а й в тилу.

Враховуючи нагальну потребу в забезпеченні Києва та Київської області продуктами першої необхідності найбільший столичний виробник хліба компанія "Київхліб" оперативно адаптувалася до умов воєнного часу, зуміла налагодити постачання сировиною та вирішити труднощі, пов’язані з логістикою продукції.

Першочерговим для компанії «Київхліб» було збереження потужностей виробництва для збереження робочих місць та на благо економіки, адже «бій виграє армія, а війну – економіка».

«Станом на 63 день війни, ми можемо впевнено сказати, що Київщина забезпечена хлібом. Попри те що багато виробників вимушені стати тимчасово локальними, наші заводи працюють всі. В Києві та Київській області обсяг виробленої продукції сягає більше 250 тонн на добу. Асортимент частково скорочений, але найпопулярніші види, такі як батон, хліб український, сімейний та багато інших, випікаються щоденно. Купити продукцію компанії «Київхліб» можливо в загальнонаціональних торгових мережах (Сільпо, Фора, АТБ, Новус, Varus, Ашан та ін.). Також хочемо наголосити, що працюють більшість торгових точок фірмової мережі «Київхліб». Інформацію щодо адрес працюючих фірмових магазинів викладаємо у наших соц.мережах» - розповіли в «Київхліб».

За час повномасштабної війни на потреби сил територіальної оборони та місцевого населення було передано більше 500 тонн хліба.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також