27 квітня 2022

В супермаркетах VARUS з’явились нові продукти з героями мультсеріалу “Щенячий Патруль”

В супермаркетах VARUS з’явились нові продукти з героями мультсеріалу “Щенячий Патруль”
1029

Команда розумних та дотепних цуценят з “Щенячого Патруля”, що з’явилась на упакуванні какао та сосисок власної торгової марки Trixi ще взимку, поповнилась новим товаром — міні-сушками. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Продукти з улюбленими персонажами доступні в усіх супермаркетах мережі VARUS і стали до вподоби маленьким клієнтам мережі.

Тепер в лінійці торгової марки Trixi поповнення — міні-сушки з кмітливими цуценятами “Щенячого Патруля” на упаковці. Цей серіал став одним із найпопулярніших дитячих шоу більш ніж у 170 країнах світу, з впізнаваністю бренду вище 85%.

Міні-сушки продаються в яскравій упаковці вагою 200 грам. Вже скоро разом з какао, сосисками та міні-сушками на полицях VARUS також з'явиться хрумка соломка з улюбленими персонажами.

Сильною та успішною колаборацію робить той факт, що аудиторія торгової марки Trixi дуже подібна до цільових аудиторій телеканалів Nickelodeon Jr. та Nickelodeon: це хлопчики й дівчатка, які полюбляють дивитись мультфільми та через них впізнавати світ навколо себе.

Компанія планує розвивати цей напрям і надалі, щоб збільшувати різноманіття товарів, задовольняти потреби своїх дорослих і маленьких клієнтів та надавати їм дійсно ексклюзивні пропозиції.

Читайте також: Кулінарна підтримка українців: VARUS спільно з Євгеном Клопотенком запускают новий смачний проєкт

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також